Lite info om tävlingsdagen kommer här.

INFO OM STARTKITSUTLÄMNING:
– Tänk på att båda deltagarna måste lämna in en påskriven dispensklausul (se längst ner) innan ni får ut era saker!

– Kiten hämtas ut torsdag 31 aug mellan kl 15.00 – 20.00 på nedervåningen hos Team Sportia Nordstan. Det går bra att hämta ut sin lagkamrats tröja men båda måste ha skrivit på klausulen innan! För lag som kommer utanför Göteborg kan kiten hämtas ut på tävlingsmorgonen.

– I år kör vi utan tidschip. Ni behöver alltså inte tänka på att ta med er något annat än tröjor, nummerlapp och packning på tävlingsdagen.

– Tshirt och nummerlapp skall vara synligt under hela tävlingen. Endast nummerlappen om man ställer upp i Utklädningsklassen.
INFO OM TÄVLINGSDAGEN:
– Start och mål går i Trädgårdsföreningen, vid Koncertscenen på baksidan av Restaurang Trädgår’n. Se karta på hemsidan.

– Uppvärmningen startar senast kl 9.30, var i god tid!

– Klockan 16.00 stänger vi tidtagningen och lag som kommer in efteråt får ingen sluttid eller placering.

– Det finns max 15 olika stationer och utmaningar. Efter att man klarat minst 10 st får man ta sig i mål.

– Ordna gärna kollektivtrafikkort innan. Det finns att köpa endagskort på alla Västtrafiks försäljningnsställen. Den närmaste till mål och start är på Drottningtorget/Centralstationen.

– Man får inte ta sig fram på annat sätt än till fots eller med kollektivtrafiken, om inte annat är bestämt vid en utmaning. Lag som fuskar blir diskvalificerade.

– Vid kö – egen avvägning! Ska ni vänta kvar eller ta er vidare till nästa station?

– Observera att vanliga trafiklagar och regler gäller. Visa hänsyn för andra lag, funktionärer och tävlingsledare. Behandla andra så som ni själva vill bli behandlade helt enkelt.

– Efter att målet stängt har vi reserverat uteserveringen på Trädgår’n för efterfest. Här kommer vi ha prisutdelning för de vinnande lagen och även tävla ut en del priser som alla närvarande har chans att vinna. Efterfesten pågår ca 17.00 – 18.30. På plats kommer det finnas ett materbjudande med dryck för alla deltagare och funktionärer. Baren kommer att vara öppen och vi kommer ha en urkul stund där man kan prata med andra lag och med funktionärer för att jämföra dagen och dra historier.

– Packlista (rekommenderad):
Anteckningsblock
Hörselskydd/öronproppar
Penna
Karta över Göteborg
Badkläder/våtdräkt 🙂
Fulladdad telefon (smartphone?)
Dryck – vi kommer inte ha någon dryckessponsor på plats i år!
Energibars (lunch?)
Plånbok
Gott humör

– Vi kommer ha löpande information och lägga ut hjälp till att lösa ledtrådar på Facebook och Instagram under tävlingen, tagga gärna er själva och era vänner och använd
#stadsjakten och #stadsjakten2017 om ni lägger upp bilder!

– Glöm inte att det fortfarande finns chanser kvar att vinna expresspass genom både namntävlingen på facebook och torsdagstävlingarna.

– Läs gärna igenom reglerna en sista gång innan tävlingsstart! Ni hittar dem här: http://stadsjakten.nu/regler/officiella-regler/

Tänk på att kanske bara en i varje lag får denna info på mail – se till att din lagkamrat också fått den.

 

Ladda nu ordentligt de sista dagarna 🙂 Väl mött!

 

Dispensklausul2017


<< Tillbaka till listvyn